POLÍTICA DE PRIVACITAT


La present Política de Privadesa descriu el tractament de les teves dades personals realitzat per part de la mercantil, “PG111 PROJECT, S.L.U.” (a partir d’ara, “PG111”), a través del portal d’Internet: http://moresidencesbarcelona.com (en endavant, el "Lloc").

Deus ser major d’edat per utilitzar els serveis que s’ofereixen a través del present Lloc. Si detectem que ets menor de 18 anys, podrem bloquejar i/o eliminar les dades de caràcter personal que, en el seu cas, ens haguessis facilitat. En qualsevol cas, els pares o tutors del menor d’edat podran dirigir-se a PG111 per bloquejar i/o eliminar les dades de caràcter personal del menor, a través dels mitjans indicats a l’apartat “ELS TEUS DRETS” de la present Política de Privadesa.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT?

  • Identitat: PG111 PROJECT, S.L.U.
  • CIF: B-86.969.896
  • Direcció: Avinguda Diagonal, nº 640, 4-D, 08017, Barcelona (España)
  • Telèfon: (+34) 93 368 49 30
  • Correu electrònic: privacypolicy@kkh-propertyinvestors.com

QUINES DADES PERSONALS TRACTEM?

1. Dades personals que tu ens proporciones. Generalment, la informació personal que ens facilites (a través del formulari del Lloc o si et poses en contacte amb el nostre servei d’atenció al client), és: nom i cognoms, domicili, DNI, data de naixement, correu electrònic i telèfon de contacte. En casos molt particulars, i depenent de la finalitat i ús previst de les seves dades, es podran recaptar dades de característiques personals, acadèmiques i professionals, detalls d’ocupació, informació comercial, circumstàncies socials, econòmica i de segurs, transferències de béns i serveis.

En aquest mateix sentit, les dades personals anteriorment indicades són obligatòries per atendre les teves sol·licituds, de tal manera que, la negativa a subministrar-los suposarà la impossibilitat de poder atendre les mateixes i, en aquest cas, portar a terme la prestació dels serveis sol·licitats. 

En el cas que facilitis les dades de tercers, manifestes comptar amb el consentiment d’aquests i et compromets a traslladar la informació continguda en aquesta clàusula, eximint a PG111 de qualsevol responsabilitat. En qualsevol cas, PG111 podrà dur a terme les verificacions periòdiques per constatar aquest fet, adoptant les mesures de diligència degudes que correspondran a la conformitat de la normativa aplicable.

2. Dades personals que nosaltres recollim: el Lloc utilitza cookies (i/o tecnologies similars) de manera que, en funció de la teva configuració respecte d’aquestes, PG111 podrà recollir i tractar les dades de caràcter personal.

Generalment, recaptem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots els usuaris que visiten les nostres webs, ja sigui perquè ens facilites tal informació de forma activa o et trobes simplement navegant per les nostres webs. La informació que recaptem inclou la direcció del protocol de Internet (IP) del dispositiu que està utilitzant, el programa de navegació que utilitza, el seu sistema operatiu, la data i la hora del accés, la direcció de internet de la web per la que s’ha accedit a les nostres webs i també la informació sobre com utilitza les nostres webs.

Per més informació sobre l’ús i configuració de cookies (i/o de tecnologies similars), siusplau, consulta la nostra Política de cookies.

PER A QUINES FINALITATS?

PG111 tractarà les teves dades personals per les següents finalitats:

  1. En el cas que sol·licitis informació a través dels formularis facilitats a tal efecte o et posis en contacte amb el nostre servei d’atenció al client, per processar i atendre la teva sol·licitud, així com proporcionar-te el millor servei possible;
  2. Compliment de obligacions legals, incloent, sense ànim limitatiu, la Llei 10/2010 de Prevenció de blanqueig de capitals;
  3. En funció de la teva configuració sobre l’ús de cookies, per realitzar anàlisis estadístics i elaborar perfils basats en els teus hàbits de navegació;
  4. En el seu cas, per comunicar les teves dades a altres empreses del grup empresarial al que pertany PG111, concretament, a la també mercantil, “KKH Property Investors, S.L.U.”, per fins administratius interns, inclosos el tracte de dades personals de clients.

LEGITIMACIÓ

Les bases legals per el tractament de les teves dades personals en funció de las finalitats anteriorment descrites, són las següents:

  1. En el cas que sol·licitis informació a través del formulari de “Registri el seu interès” o et posis en contacte amb el nostre servei d’atenció al client: la execució de la relació contractual amb tu, o la adopció de mesures precontractuals si encara no ets client;
  2. Per el compliment de les diferents obligacions legals que resulten aplicables;
  3. En el seu cas, el teu consentiment per realitzar anàlisis estadístics i elaborar perfiles basats en els teus hàbits de navegació;
  4. En el seu cas, el teu consentiment per tal de que comuniquem les teves dades a altres empreses del grup al que pertany a PG111, concretament, a “KKH Property Investors, S.L.U.”.

AMB QUI COMPARTIM LES TEVES DADES PERSONALS?

En el cas de que disposem del teu consentiment, podrem comunicar les teves dades a altres empreses del grup empresarial al que pertany PG111, concretament, a la també mercantil, “KKH Property Investors, S.L.U.”, amb fins administratius interns, inclosos el tractament de dades personals de clients.

No obstant, PG111 ha contractat la prestació de determinats serveis (p. ex. serveis de infraestructura virtual, de computació al núvol, etc.) a proveïdors, els quals podrien tenir accés i/o tractar dades personals en la seva condició d’encarregats del tractament.

En qualsevol cas, les teves dades personals no seran transferides a països localitzats fora de la Unió Europea que no ofereixin un nivell adequat o no aportin les garanties adequades de protecció.

Addicionalment, podrem comunicar les teves dades a les autoritats competents quan estigui contemplat legalment.

DURANT QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

PG111 conservarà les teves dades personals per atendre i / o portar a terme els serveis sol·licitats (sempre que no se sol·liciti la seva supressió o oposició a través dels mitjans indicats en l'apartat "TEUS DRETS") i els mantindrà durant els terminis de prescripció necessaris en funció de la legislació que, en cada cas, sigui aplicable per atendre futures responsabilitats.

ENLLAÇOS

Aquest Lloc pot incloure, mostrar o desplegar enllaços a altres pàgines web per a la teva major comoditat i informació. Aquestes pàgines web poden operar independentment de nosaltres. És possible que aquestes pàgines amb enllaços tinguin les seves pròpies polítiques de privadesa, et recomanem encaridament que les llegeixis quan les visites. En la mesura que qualsevol pàgina web amb enllaç que visites no sigui de la nostra propietat ni estigui sota el nostre control, no som responsables del contingut d'aquests llocs web, el seu ús o les seves pràctiques de privadesa.

ELS TEUS DRETS

En qualsevol moment, podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió ( "a l'oblit"), limitació del tractament o portabilitat de les teves dades, per escrit a través de l'adreça de correu electrònic: privacypolicy@kkh-propertyinvestors.com. En tot cas, hauràs d'acreditar la teva identitat mitjançant fotocòpia del teu DNI, passaport o document anàleg.

Atendrem la teva sol·licitud el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins el termini legal establert. Així mateix, podràs retirar el teu consentiment en qualsevol moment a través de l'adreça de correu electrònic: privacypolicy@kkh-propertyinvestors.com, sense que en cap cas, la retirada del mateix condicioni garantir-li una correcta gestió de la relació comercial.

En l'eventual supòsit que incomplim les nostres obligacions en matèria de protecció de dades, tens dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Finalment, et recordem que en el cas que ens proporcions dades relatives a una altra persona física hauràs, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-lo dels extrems continguts en aquesta Política.

ACTUALITZACIÓ

Aquesta Política es pot actualitzar periòdicament per reflectir canvis en els nostres tractaments de dades personals. Publicarem un avís destacat en el Lloc per notificar-te qualsevol canvi significatiu en la nostra Política i indicarem a la part inferior de la Política quan es va actualitzar per última vegada.

Última actualització: 26 de setembre de 2019.

© 2019 - PG111 PROJECT, S.L.U. – Prohibida la seva reproducció total o parcial. Reservats tots els drets.